Retssagen mod tidligere medlemmer fra Rock Machine MC Norway begynder d. 6 November

Søndag den 22. Januar sidste år (2017) fandt Norsk Politi en 31 årig Norsk-Iransk mand død i sin lejlighed i Asker, som på de sociale medier op til sin død havde ført en krig mod flere medlemmer fra Rock Machine MC Norway.

Om mindre end 2 uger begynder retssagen i Norge, og der er efter sigende afsat mere end 6 uger til sagen, for ifølge kilder med indsigt i sagen, der skal der føres mere end 50 vidner i sagen - 50 vidner?

Lyder voldsomt med så mange "vidner", for hvor har alle de vidner opholdt sig under selv drabet? Såvidt vi her på redaktionen er oplyst - så var det en ganske lille lejlighed det "påståede" drap fandt sted i.


Læs: Ekskæreste til den nu dræbte 31 årige Norsk-Iraner fra Asker fortæller og dokumenterer skræmmende ting

En af de beskeder den nu dræbte
sendte kort før sin død.
Men hvor om alt er - så bliver det trods alt en spændende retssag at følge, for der er efter drabet sket meget omkring personkredsen, som nu skal indfinde sig på anklagebænken i næste måned.

Gamle "venner" fra Rock Machine MC Norway skal nu igen forenes, men nu under meget kedelige forhold, og mon ikke, der nok skal komme en god portion gammelt nag på bordet - når først alle de sigtedes forsvarer og anklageren disker op med menuen og efterfølgende skal afhøre alle disse vidner, som skal give deres version af "SANDHEDEN"


Norge - MC & Gjengkriminalitet





Comments