Norges farligste GJENGMed mere end 400 afdelinger fordelt i Norge er BARNEVERNET ubetinget ikke kun det STØRSTE, men det FARLIGSTE Gjeng af ALLE Gjeng i Norge.

Barnevernet får nærmest alle andre grupperinger i Norge til, at fremstå som klassens søde drenge, og hvor andre NORMALE norske Gjeng hverver nye unge til deres fødekæde i de lokale boligområder, der opererer BARNEVERNET meget mere brutalt, og kan i nogle tilfælde sågar finde på, at hverve børn lige efter en fødsel på selve fødegangen.

Barnevernet er en sand slange, som hurtigere en lynet kan sprede sin gift i selv den mest etableret norske familie. Ingen børn i nogen Norsk familie kan føle sig sikker, for BARNEVERNET opererer 24/7, og når de kommer på din dør- så er der NO MERCY.

Pablo Escobar was a Colombian drug lord
 whose ruthless ambition,
until his death, implicated his wife,
daughter and son in the notorious
Medellin Cartel
Barnevernet i Norge er ikke kun det STØRSTE og FARLIGSTE Gjeng i Norge, men det mest organiserede og powerfulde af dem alle, så selv Pablo Escobar vender sig i sin grav af bare misundelse.

Med en politisk opbakning og øknomiske midler i ryggen, der har BARNEVERNET fået opbygget så meget magt, at selv Norsk Politi agerer, som deres ENFORCER, og på kommando henter det barn BARNEVERNET har udset sig til det næste offer til deres fødekæde, og skal der bruges magtanvendelse står Norsk Politi ikke af vejen for det.

Gør børn eller unge bare den mindste smule modstand, så tøves der ikke med, at ligge de børn og unge i håndjern, og kaste rundt med dem hvis de ikke makker ret, for BARNEVERNET vil og skal for enhver pris have det barn - NO MATTER WHAT.

Børn er BIG BUSINESS i Norge, og BARNEVERNET er BIG BUSINESS - de styrer NORGE med hård hånd, som Pablo Escobar i sin storhedstid fra sit Medelin Kartel styrede Columbia og Joaquín "El Chapo" Guzmán  styrede Mexico.

Norway - MC & Gjengkriminalitet.

Comments