Sexuhyret fra Trondheim


Der skulle være så hyggeligt i Trondheim i Norge, men for mange unge piger og kvinder, er byen for dem gået hen og blevet til et sandt mareridt, at bo og leve i.

De frygter ligefrem, at gå ud og tage til fester i byen, for de har alle en ting til fælles, at havde været udsat for en Date Rape Drug, og endda af den samme mand.

En mand, som i Trondheim er kendt for, at bedøve sine ofre med GHB i deres drinks, for derefter, at forgribe sig på disse kvinder.

Igennem den sidste uge har vi her på MC & Gjengkriminalitet modtaget skræmmende beretninger om den 1,96 cm høje og 100 kg tunge mand, som efter sigende har mange Date Rape Drug på sin samvittighed i Tronheim. 

Politiet i Tronheim er i forvejen godt bekendt med manden, som er kendt for narkohandel i Tronheim. Han blev sidste år anholdt og dømt for besiddelse af 150 gram Amfetamin, som normalt burde havde givet minimum 6 måneders fængsel, men for ham blev det kun til samfundstjeneste.

Samfundstjeneste for besiddelse af 150 gram Amfetamin? Det lugter lidt, men ikke af Amfetamin, men at rygterne om, at han også skulle være stikker/informant måske ikke er helt hen i vejret.

Fra kilder med indsigt i sagerne fra Tronheim, der har vi her på MC & Gjengkriminalitet igennem den sidste uge fået tilsendt en stor del fyldestgørende information/dokumentation om den 1,96 cm høje mand, og hvad han igennem de mange år har udsat flere af de mange piger og kvinder for.I  Juni 2019 blev en kvinde fra Tronheim til hans 50-års fødselsdag dopet med  GHB i sin drink, og holdt indespærret i hans lejlighed i mere end 10 timer, hvor hun blev udsat for et voldsomt sexsuelt overgreb. 

Hun vågnede op liggende nøgen på en madres på gulvet, og det første hun så var den 1,96 høje mand liggende nøgen og halvsovende i sofaen. Hun var stadig påvirket da hun vågnede, og følte hendes ben var følelsesløse og hun havde vejrtrækningsproblemer.

Hun forsøgte, at komme sig ud af lejligheden, men kunne ikke få hoveddøren op, da den var låst med en sikkerhedslås. Det lykkedes hende med venners hjælp, som havde ledt efter hende, og som via en veninde havde fået oplyst hvor hun sidst havde været sammen med hende, at finde frem til hende, og få hende ud af lejligheden og i sikkerhed.

Dosen af GHB hun ufrivilligt havde indtaget viste sig senere, at kunne havde medført hjertestop og måske døden, som et punktum. 

På MC & Gjengkriminalitet har vi intet tilovers for hverken pædofile eller voldtægtsforbrydere, for de er det laveste af det laveste i det menneskelige hiarki.

Derfor vil vi nu til bunds i sagen fra Tronheim om den 1,96 høje mand, og i vores næste historie om Sexuhyret vil vi ikke skjule hans sande identitet, for vi vil med vores næste historie dokumentere flere ting fra flere af kvinderne, som f.eks. politiets håndtering af deres anmeldelser, m.m.

Ingen er skyldig før de er dømt, men nu er tiden inde til, at Sexuhyret bliver fanget og stillet til ansvar for sine handlinger, og de mange piger og kvinder i Tronheim får den oprejsning og retfærdighed de alle fortjener.

Norge - MC & Gjengkriminalitet.Comments

 1. Anonymous7/10/2020

  Catch the motherfucker and hang the pig

  ReplyDelete
 2. Per W.7/10/2020

  Der ble han svinet beskrevet godt.... ������

  ReplyDelete
 3. Anonymous7/10/2020

  Jævla svin..... håper at han blir tatt å straffa skikkelig....

  ReplyDelete
 4. Anonymous7/11/2020

  Koffer i hælv.... e itj han svinpælsn av en enstøingen blitt omkjært enda? Skulla vært en skrevet regel i norsklåv syns no æ. Voldtektera, pedofile skulla blitt kastrert med uslipa og rustent utstyr..... satan asso, æ blir forbanna bare tanken æ.
  Nabo har æ vi vært å.. ntntntntn
  skyt å la han ligg å muggel sæ grønn for min del

  ReplyDelete
 5. Han ein jævla serie voldtektsmann! Å fortjene alt av dritt som kommer hans vei! Håper han blir tatt meget fort og meget hurtig til fengsel! Han fortjene ikke livets rett egentli men...må vel hold loven med like...

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hulken7/11/2020

   Kærlighed gør blind og døv. Det virker som om du må være blind. Du skriver jo din samboer er impotent på grund af amfetamin og GHB, hvad er der så galt med dig? Gir du ham så englefisse?????????????? Du lyder som snotdum kælling. Tror helt sikkert politiet gerne vil lytte til dig og dit junkiesnak..... tosse. Håber det svin bliver taget godt og grundigt.

   Delete
  2. Du skriver selv han bruker hun og anfetamin! Og du trur på hans løgner uansett! Du er ikke noe som helst bedre enn denne mann!

   Delete
  3. Du skriver selv han bruker hun og anfetamin! Og du trur på hans løgner uansett! Du er ikke noe som helst bedre enn denne mann!

   Delete
  4. Toril Torild du beskytter din faste pilk bra... Husk lite du vet om hva han egentlig driver med ser jeg.. Så alle damene lyver du er alltid vært ute etter hans som kjæreste du fikk d da han rømte fra skjebnen... Som tok han ser jeg. Du er den eneste dama som sier No bra er d forelska d heter? Når han flyttet til sine nye dame tiril, tiril og Toril hihi... Jaja Torild får håpe Torild er bedre menenksjenner eller trenger han kanskje bare plass å bo hahha dont get IT twisted h

   Delete
 7. Håpe han blir straffa for det han har gjort!

  ReplyDelete
 8. Anonymous7/11/2020

  Han burde blitt tatt og grisebanket så satt inn! Han har drevet med dette alt for lenge i Trondheim! Og her er det mange mørke tall garantert!
  Alle jeg vet om snakker om at han er ikke ein bra PERSON!! Bruker amfetamin og hun for å få kontroll på sine offer! Han koker hodet til sine offer så de er redde han for altid!! Han fortjene ikke livets rett egentli!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous8/05/2020

   Du aner ikke hva du snakker om! Alle hans venner, og d er mange, vet han er verdens snilleste og mest hjelpsomme mann. D dere søppelnarkomane dikter opp her er jo bare røvel og rot. Ender med at både dere og bloggen blir gjort til latter! Dere spyr jo bare ut skjellsord og fornærmelser uten mål og mening. Feiginger.. løgnere med oppdiktede historier.

   Delete
 9. Anonymous7/11/2020

  Ditt kallenavn snakker for seg selv frøken,vi alle vet hvem du er og at du er ei makka hore. Å være samboer med ett slikt svin er helt sykt. og at du lyver å tar en voldtektsmann/pedofil i forsvar sier alt om deg. Vi vet du har skiftet historie 8/9 ganger,er vell vanskelig å holde alt riktig når mann lyger å bruker så mye amfetamin i alle di år som du har gjort. Krigen er det du som har startet ved å spre løgner, forandre historie å yar svinet i forsvar og også blor sammen med noe slikt. Fysj for et svin du er. Håper du blir med i dragsuget.

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Skjemmes du ikke over deg selv og det Arild gjorde mot Renathe!
   Du kan bare vræng ut så masse piss du vil! Du var der 16 timer etter Renathe kom seg ut derfra!!!! Å du va der 3 tima før venninna og Renathe kom dit!!!! Du veit faen ikke ein dritt!
   Toril svebak aka tusen kuk! Sjer d e du som skriv pga uvitenheten din så e kan du ikke vær vitne til noe som helst!

   Delete
  3. This comment has been removed by the author.

   Delete
  4. Anonymous8/05/2020

   Lol

   Delete
 10. Han Arild Ingolfsen er ein svin

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja
   Det er han! Å no e d nok av han!

   Delete
 11. Dette blir værre ENN han aner!
  Han skal flytte til sin mor snart. Det er rart det sjer når dette kommer ut?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
 12. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitt du å true med mc folk igjen!!! Du har skrevet svart på hvitt at du er sammens med han. Du var til og med forlovet med han!:) æ har alle sms du har skrevet t mæ om d her!!! Så kom ikke med den! Så kan du bynn å sjekke om du har lov til å bruke mc folk(presidenter) som trusler!!! Gi mæ beskjed om kæm så ska æ ring på dæm sjøl å spør om dæm Backe dæ opp her..... noe jeg tviler sterk på! Junkie bitch e du så kor my/kor mange trur gidde å hjelp dæ!! ? Du fortjene alt av helvete som kommer din vei!
   Karma is a bitch som bitt hardt tilbake!!! Vil du ha bråk så kan du t helvete få det! Vi har vitner før og etter dette skjedde og ingen av de så deg til Arild!!! Så vrængt du prøve å forsvare ein serievoldtekts mann!!!

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
 13. Men du beskytter han enda hva kaller du noen som beskytter en pedofil og vomdteksfobryter Torild du har selv en datter!! Må være noe ekkelt med gode ditt se hele byen vet hva han har gjort ikke jge engang visste antallet var så stort men vil si min side jeg var 16 skulle bli 17 2 mnd senere, Mn et barn. Var med en venninne da arild kom dit og ba folk dra og ga min venninne og meg noe han hevdet var amfetamin det var det ikke ble liggende i kramper og problemer med og puste jeg ble lagt en dyne over og noen av de som var der enda ukjent for meg hvem men ringe min type som var 20 min unna.. Jeg bla båret ut naken for han kledde av meg og la dyna over meg jeg lø i feber skummet og med kramper av såkalte amf han ga 16 åringen... Jeg ble hentet takket være en person jeg ikke vet navnet på ringte min kjæreste so. Da løp og hentet meg da stakk arild ut bakdøren. Jeg vsr heldig men min mor var ikke like heldig..... Dame som sliter med ben og rygg og sitter i rullestol.. Hin lå og sov da hun har store smerter.... Da tok han seg til rette den historien kommer fra hennes egen munn skal ikke si d jeg men min opplevelse var forferdelig og jeg var da bare 16... Han hdr en dater som var like gammel sø. Meg på den tiden.... Ikke pedo? Jo og serie voldtekt forbryter

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Toril svebakk du kan gi dæ m å sverte navn!!! Du e ein makka vrængte fitte som har brukt makka sia du ha 14 år!!! Nå er du vel over 50år!!! Dra til helvete du å legg dæ der! Forbanna dritt kjærring du e egentli!
   Snakker piss om alle andre og du er ein engel! Fuck dæ å Arild!! Du har faen ikke rett !! Ta til helvete å se inn i deg selv! Du jobber for club 4 shop! Håpe du miste den jobben å!

   Delete
  3. This comment has been removed by the author.

   Delete
 14. Anonymous7/11/2020

  Arild som er ein overgrepsmann uten like! Han må bli tatt!!

  ReplyDelete
 15. Og orker ikke skjule hvem jeg er jeg er Camilla.... Og hsr konfrontert han på åpne gate med slag da han tok taki meg og slo hodet mitt i murveggen da jeg konfrontere han om og holde seg unna mi. Trappe oppgang måtte flytte pga Torild og Arild så. Tok posten mi. Og puttet brukte sprøyter inni der. Så skjedde d med mamma og da sprakk jeg og slo arild han true tmeg da på livet og da hna og mi. Mor hadde snakket omd LØGN. Han vil si alt for og redde seg selv.. Til og med gråte. Men mannen er en utspekulert og skummel voldtekt (serie voldtekt mann) skremmer meg h or mange offer han har allerede på de får årene jeg visste av han... Til nå... Håper dette dyret får plass i en kjeller på nermarka 2...med bare fedre og mødre og sine egne ofte rundt seg.... Sikkert ikke trygt i fengsel kanskje møte rhsn typen/moren/broren til jenta han voldtok sist. Så d med informant er vell logisk med tanke på fengsel for han er som sperres inne med foreldrene t noen av ofrene og noen av ofrene selv... Men største skrekk tanken er mistanken om d han gjorde med datteren hans samboer på den tiden da hun var ung forakt han bada naken m datteren t aldrende av 12 13 år.... Er d normalt???

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Fin på nåkka bedre Toril svebak!! Æ glede mæ t å ring alle mc klubba æ kjenne for å hør om dæm ska ta mæ å Renathe! Du e faen ikke god i d heile tatt! Mistet 2-3hunder på 1 år cirka.. da å skyldte du på andre enn dæ selv! Æ har 40 dyr sjøl men dæm dør av alderdom ikke idiotien til den som ikke passer sine dyr!!! Bare d snakker for seg selv!!! Makka vrængte fitte meld mæ ein gang t så ska æ ring på døra Di! Beskytte ein serievoldtekts mann er som å skyte seg selv i foten!! Fuck dæ å Arild ingolfsen !!!

   Delete
  3. This comment has been removed by the author.

   Delete
  4. Anonymous7/13/2020

   Alle samme inne på denne Fjortis bloggen er noen sprengte makka hoder!
   Alt dere gjør er å prater piss å later som dere er med i MC klubb!!
   Latterlig narkiser hele gjengen!! Å regner med Renathe la seg frivelig ned på rygg å spriket med beine som vanlig!
   Dette er 100% fakta,Vet dere hvorfor jeg vet det?
   JEG VAR DER!!
   JA ARILD ER ET SVIN Å HAR GJORT MYE STYGT!
   MEN RENATHE VAR DOP SJUK som den pulver hora hun er men blakk som vanlig, ARILD og RENATHE laga en deal å Renathe fikk dop å kuk.
   Å Arild fikk sur fitte
   PS: Ingen av dere er medlem av MC klubb da ingen av oss vil ha noen med dere å gjøre
   FUCK OFF!!

   Delete
  5. Anonymous7/16/2020

   Jeg er ikke ei dame som spriker med bena og heller ikke ei pulver hore.
   Har hatt samme samboer i 13 år har førerkort å vi sammen eier 3 hus som utleie...vet ikke hvem du er som skriver. Menn du kjenner meg absolutt ikke.
   Å hvorfor skulle jeg som dame ville være med i mc klubb..det er da ikke slik det funker..ingen damer som er med i mc klubb..du e jo helt ut å kjøre...Fuck off sjøl!
   Renathe

   Delete
 16. Mor til datter
  Historien min datter forteller taler jo som sak .
  Har kjent Arild i 7 år. Jeg hadde glemt min medisin og fikk en stesolod noe jeg ikke blir utblekket av han fikk bare min bukse av da jeg våknet omtåket . Dro fra stedet skuffet ograsende . Dette har han innbrømt selv. For han er det vist nok åskykde på rivotril men å skylde på det gsng på gang til folk det holder ikke . Han kommer ikke nær min tomt eller når min datter . Fått høre historier før og dom Toril sier har han mange venninner . Men hvor mange har han misbrukt av dem er jo vanskelig og di men blir sjokkert når jeg jeg etterhvert har blitt i formert om hva han holder på med . Han koker hoder så det holder. .ved en anledning var han til en veninne og kjøpte tabletter og spurte om disse var bra nok til at jeg ville sovne for jsnzkiøle da ligge med meg .hun da hva sier du. Han fikk tabletten og hun ringte meg og fortalte meg hans planer . Jeg har lenge lurt påkordan han tørr å bo i byen hec etter alt jeg bøter . Jeg er ikke i byen pga sykdom gjør de hanbit her . Historien til min datter er sann han brukte y.o.m en sykkel som rambok mot henne n datter og henter slaget langt bak stoppetog av et troverdig vitne . Jeg er glad men n datter er flyttet fra stedet da han flyttet inn i 1 etasje under henne . Du Toril kjenner tydlgvis ikke da han innrømte til meg og skyldte på rivotril . For å ha det sagt Toril på prøvde han seg meg da vi kranglet og han ikke fikk dndkkemsnakke m meg fadu overtok hans tlf. Hun var så frekk at han var meg på middag etter hangar gjort
  Mannen må være alvorlig forstyrret i hodet . Han sier han er en giver så han er ivrig med dine fingre
  Nei har ikke ord . Mitt måltid ble ødelagt når jeg fikk høre om han . At han fortsatt holder på er helt uforståelig. Men hans ferdigheter med å sloss er vel grunnen til at han ikke blir tatt linda et jeg og jeg kjenner han godt få Toril at du har vært kjæreste med han få lenge er rart siden han bodde med andre og ødela i denne tiden . Skryt få mye du vil at Arild er et svin er kjent så ville heller holdt kjeft St jeg hafd vært kjæreste med han dlk du gjør skjønner jeg ikke . Han samler på psykiatriske pasienter fordi de er soningsdyktih. Slik han sa om meg da jeg oppdaget noe gjemt som Kunnr gitt meg fengsel . HN ringte meg og BS meg ta og sjekke hullet i taket . Det ba jeg han hente inn fart .med mine fingeravtrykk. Han er syk alvorlig syk . Men virker grei og snill til man sitter saksa .
  Fint det kommer fram

  Fra mor til datter som må ut for å gå ut raseri

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Gjør det Du! Forbanna løgner på deg UANSETT! Piss fra ende til annen! Du har faen ikke rett til å klage når du velger typen din selv! Du veit heller ikke forskjell på misbruk/voldtekt er ein gang. Bare du får så er du fornøyd! Du lå på min sofa i 4-5mnd før du leide hus her av min foster far. Så du har ikke vært her til meg i flere år! Å æ e sikker på æ e den einaste som ikke har pult deg! Ikke har æ lyst HELLER du e ei brødsrygg kjærring som går på sprøyter for Å få dagen til å gå!
   Dra dæ t helvete

   Delete
  3. This comment has been removed by the author.

   Delete
 17. Glemte rnting H isfu er kjæreste med han hvorfor blir han sett ofte med unge damer da?Arild du blir vel fint på meg nå men er ilke redd deg jeg er nrmmrlih beredt om du kommer . Synes synd på fin mor dom gikk en slik sønn hun er grei dame og gjrmmeø deg deg er skammelig

  ReplyDelete
 18. Ang limet låsen Torild er d t din påstand jeg ble oppringt av din nabo. Elgeseter da arild var observert stjele posten min fant 3 gang sprøyter fra han og deg der. Ikke nekt en dame på 78,80 år som ri gre meg og sa pls ikke si jeg sa d fordi hun og mannen er skremmende. Dere terrorisert meg da jeg nektet å godta og møte en voldtektsmann som til og med gitt etter min mor gjør hva man vi med meg sier jeg men mora li 😠umulig. Der e grensa. Og karma is a butch, make aure that bitch is beautiful. Å h ordan klarer alle disse folkne på siden her lyve mens DU TORILD. Snakka sant??? Lot han kanskje være alene m dattera Di og du.. "Sjarmerende og ladysman " uff stakkar ditt syn på alt om du men er d er kjærlighet eller alternativ 2... Du liker d... At han gjør slik og du liker kanskje makten av ødelegge liv du å for h or syk er man for og huse noe slikt?????

  ReplyDelete
 19. Zodiac7/11/2020

  Interessant historie, men endnu mere interessant at læse alle de forskellige kommentarer. Der er da ingen tvivl om der er noget om snakken omkring det svin. Utroligt han kan gå på sine ben og ingen har smadret det svin.. Klam stodder......

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Seriøst er d bare renate du tror d skjedde med ser du skriver jeg skulle sone for grov kidnapping og tortur?? Skulle sone for og blitt kidnappet og slått og banket i Oslo av en syk mann på 34 år! Ble reddet av at jeg tok igjen og tok straffa mi, men var fkrtsatt 17 da jeg dro inn dvs fortsatt prøvde arild å forgifte meg som 16 åring.. Jeg var en av de heldige... Å takk til han som var spå besøk til Arild for husker venninnen min holdt på dæ av forgiftningen. Så skam deg er d hele verden mot deg nå Torild? Endelig ikke bare meg og mamma så sier sannheten må føle deg dom er jo nesten 200 saker her ang din stor e kjærlighet.

   Delete
  3. Renathe har aldri vært utro! Hun ble dopet ned av Arild ingolfsen med ghb mot sin viten!!! Æ kjæms aldri t å meld dæ t Purken som du har gjort mot mæ!!! Bare tystere som gjør slik!! Arild ingolfsen har ikke meldt meg i hele tatt til Purken fordi han vet va han har gjort mot Renathe! Så igjen dra til helvete å bli der før evig tid!!!

   Delete
  4. This comment has been removed by the author.

   Delete
  5. Anonymous7/13/2020

   Hey Kad?
   RENATHE har hele Trondheim knulla gratis så ikke kom med den at hun ikke er Utro��
   Forbanna idiot!!
   Å alle som knulla ho betalte null å niks, kun ei stripe pepper.
   Ligger i Ordet pepper hore��
   Slapp fitte har hun også,,,,vet du hvorfor?
   Les en gang til det jeg skrev!

   Delete
  6. Anonymous7/16/2020

   Æ Renathe har absolutt ikke knulla rundt i hele trh..jar hatt samme mann i 13 år..du må snakke om en annen med samme navn karnsje..karnsje Renathe uten h....Altså ei som går rundt i miljøet å heter Renate

   Delete
  7. Anonyme tosk! D e vel ei anna Renate du snakke om! Med Helene som mellom navn.... Du får vel kjøp fitte av hu men aldri i fra helvete om dama mi! Du får sjekk kos Renathe d snakkes om!! Dama mi!!! Hu e kresen som faen på mannfolk! Så du dritt dæ ut der!!

   Delete
 20. Vi vil ikke ha han ute, han burde fått sin straff for lenge siden.

  ReplyDelete
 21. Miablogg, kjærp dæ, det e vondt å hør på løgnan dine, får du mye amfetamin får å hjelpe han? E du klar over at jeg var til stedet når, det kom to små jenter og solgt han GHB på bursdagen hans!???

  ReplyDelete
  Replies
  1. De kan også vitne på det! Så hold din kjæft fra å med nå av miablogg aka Toril svebak

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
  3. Det er du og Arild som er syke mennesker!! Forbanna vrængte mær av et menneske både du og han er like syke i hode! Hold deg oppdatert så finn du ut sannheten!! Når 500 personer sier at Arild ingolfsen er ingen go mann!!!! Så er d noe i det! Kun et like sykt menneske som Arild forsvarer han! Ingen i miljøet liker han! Spesielt godt... pga div ting mannen har gjort i snart 20 år!!!

   Delete
 22. Anonymous7/12/2020

  Har bare ett par ting og si om sånne som arild ingolfsen.. for det første,hvordan få sammfunnstraff ang nosecandy og ghb med voltekt på toppen.. hvilket snut hællvette er det som hjelper sånne..
  Korrupsjon og blæsing går langt i norge i disse dager tydligvis.. håper han får en smertefull faans tid fremmover.. og at noen eller han sjøl tar livet sitt for det hen har gjort mot ei jeg kjenner!!!
  Dette har gått alt for langt og pågått for lenge.. ingen flere bør få ødelagt livet på den måten.. håper bare ikke jeg kommer over vedkommende..����
  Mvh Robert

  ReplyDelete
 23. Må sjekk fakta du :)) SKULLE INN OG SONE etter jeg stoppet en mann på 30 årene da j g avr 16 og slå meg ihjel noe du syns er morro m d Torild??? At jeg ble kidnappet nedi Oslo?? Uff like syk som arild du. Men bommet litt og omså jeg skulle some jeg soner føøøør jeg var 18 din tosk, var i avisa 17 åring bla la nettopp fult 17 bla la la så d er old New så om jeg skulle sone?? Var d hans jobb og stragge meg med d han gjorde da d du mener??? Jeg var 16 hjemme t han 17 d ajeg hadde gått inn Fr og sone.. Og den sakne vet du lite om, fortsatt ikke loco g voldta. Så ser bare deg mot hele verden her jeg Torild pptide innse hva du holder på med? Støtte slik stygg oppførsel og unnskylde med " du skulle i fengsel" så da er d greit? Jeg var faen meg 16 og skulle fylle 17, fylte 17 rett so ingenG og min 18 års dag på tunga, men hva spiller. Snøen rolle arild gjorde. Dhan gjorde uansett mot en 16 åring om jeg var påvei i fensvel wlr ikke... Ekkel tankegang du har, håper du ikke lot dattera Di være alene med han... Tviler ikke på at du lot henne sitte drikke t m kork i

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous7/13/2020

   Må ta det rolig med pepper'n. Du skriver jo bare søl å svada!
   Jævla stusselige narkis

   Delete
  2. Hahahaha pepper være??? 7 år siden jeg brukte noe pepper Di ekle utslitte hore. Å d du kalle svada e fakta dumme stakkar deg.

   Delete
  3. Anonymous7/14/2020

   Skjønner du ikke vet hvem jeg er,,hadde du gjort det så hadde du kanskje holdt kjeft.
   Dere er alle sammen en gjeng tapere og dophuer som skulle vært utrydda fra Jordens overflate.
   Ett nyktern menneske oppfører seg ikke slik du gjør.
   Jeg vet godt hvem du er, du er et dyr.
   Ødelagt i hodet

   Delete
 24. Miablogg aka Toril svebak
  Du bør kansje sjekke opp fakta og ikke bare høre på Arild!
  Ei som spille 4div håndball sjer 1 mill gang bedre ut enn deg! Så det er vel til deg han ikke får den opp! Snakk dritt om dama mi ein gang t no! Vær så snill!
  Meta er ikke bra for hodet ditt! Så kom med mer piss å løgn!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous7/14/2020

   Kad?
   Tydeligvis har du ikkje flere argumenter med hold i siden du snakker om utseende til kvinnemenneske der.
   Men tror du også bør bremse ned dop bruke ditt å hold MC klubber ut av denne diskusjonen da vi ikke vil ha noe med noen av dere å gjøre!! AVSKUM Hele gjengen!!
   Kjøp dere alle en 5'er hver med Heroin å sett dere en overdose så blir vi kvitt sånne som dere!! Renathe og ARILD også !! SØPPEL!!

   Delete
  2. Trash goes
   in the fire or i herre tilfelle radioaktiv søppel e han vell

   Delete
  3. Kad?
   Tydeligvis har du ikkje flere argumenter med hold i siden du snakker om utseende til kvinnemenneske der.
   Men tror du også bør bremse ned dop bruke ditt å hold MC klubber ut av denne diskusjonen da vi ikke vil ha noe med noen av dere å gjøre!! AVSKUM Hele gjengen!!
   Kjøp dere alle en 5'er hver med Heroin å sett dere en overdose så blir vi kvitt sånne som dere!! Renathe og ARILD også !! SØPPEL!!


   Svar fra Ketil A Dahl! Du må vel sjekk fakta du! Her i huset brukes det ikke dop!!! Æ har aldri brukt mc klubba som trusler pga æ e ikke med i noen klubb å har aldri vært med i klubb!!!
   Ska aldri det heller! Du kan ta t helvete å kjøp dæ ein femmer m hest sjøl å sett den på dæ sjøl. No e arild meldt av flere kvinner/jenter du kan vel bare legg fra dæ den at æ bruke mc klubber som trussel! Det var Toril å Arild ingolfsen som har gjort d!!! Få m dæ fakta!

   Delete
 25. Anonymous7/12/2020

  Toeil Svabakk/Miablogg...no får du bynn å skru på hode eller e det bort etter alle år med makka..
  Så no va æ dær ikke engang, ok..så da e vi oppi 10 forskjellige forklarinher gra deg 1000kuk! Du e like gæli om ikke vær enn svinet sjøl. Æ villa alldrig løgge om noe så alvorlig, menn du virker som du syns det er gteit..syk nokk te å lik det å du sikkert. Æ e pisse lei løgnan din å styret ditt. Du e itnå anna enn ei sliten makka hore. Det gjør dæ ikke perfekt om du jobbe på club 4...det e ikke nå å skryt av..menn det har du vell heller ikke hjerneceller igjenn nokk av te å forstå. Sætt dæ en makka smell te du å kom med enda en oppdikta løgn om mæ. Æ e pisse lei av det kokte syke hode ditt. Å det e helt sykt at du beskytte å e sammen med en pedofil/voldtektsmann! Si alt om dæ ditt svin! Å du hæng ut mc folk i samme slengen...trur du virkelig dæm like pedofil å voldtektsmenn? Du drit dæ så gæli ut at det nesten bynne å bli arti å sje dæ sjøl gtav di ega grav. Æ må få møt dæ en dag si æ bare...
  fysj for ei hæslig kjerring du e.! Æ gir mæ alldrig for sannhet e sannhet...du bare fortsette med å skifte story å forklaring di syke hore. Østmarka neste eller vær te dæ tenke æ e passende!

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Østmarka avd lukka og glemt...

   Delete
 26. Nå Toril svebak bør du skjerpe deg . Du drar fram en 10årgammel sak som du ikke har en anelse om hva handler om . At du gidder å forsvare en slik gris forstår jeg ikke . Hva om det hadde vært din datter . Du er jo ikke helt på nett fordi i vår 1 samtale så spurte du om jeg viste hva de kalte deg . Jeg da nei av høflighet og du sa tusenkuk . Du ga dstterren fin en dildo da hun var 14 for hun skulle lære å ha kontroll på sine orgasmer selv. Hvis min mor hadde gjort det samme hadde jeg ikke kunne sett m inn mot i øynene . På badet har du ikke vanlig såpe men dildovask . Greit du jobber på klubb 4 dhop men et sted går grensen . All den diskusjonen her for å forsvare din kjære som da vsr til meg da han henta skrotet han hadde i hagen da du ringte på han på gang for fot du måtte ha fin medisin før du skulle på jobb. Du gikk noen til å ringe på der min datter var på besøk du og Arild satte felle for henne . De dom ringte på sa d var politiet og ville snakke med henne . Heldigvis ble min bor med og der var ingen politi men en bil dro fra stedet . Hva skulle de med min datter i bil ? Sette overdose på henne ?jeg må nesten spørre fordi å kidnappe noen i bil betyr vel ikke få mange ting . Du er ikke det spøtt bedre en Arild . Jeg K mine kommer med mere men å skrive på min mobil er ikke det letteste .
  Da hun endelig fikk flytta så tok Arild hennes post og alle wish pakker noe en eldre dame i Blokka kunne bekrefte . Du snakker om lynlim det kunne vel være hvem dom helst . Du er er makkavrak som må ha mskkavrak som må ha det for å komme deg på jobb
  Det sa Arild selv så håper fin sjef tar test av deg .kanskje han vil like å høre at han har ruset gsl kjerring på din butikk . Jeg blir kvalm når jeg leser det du skriver . Skryter av mv klubber ja håper du har dekning for hva du sier .
  Arild har mange venninner hvorfor ?, Jo for han greier ikke holde kjext hvor alt er gjemt så det gjelder kun å nanætingsvett være den som slår kloa i han for å rane han. Derfor har han mange venninner . . Håper du går i dragsuget sammen arild du er så simpel . Men skjønner ikke hvorfor du beskytter han sp mye han har jo flytta til ny dsne men du får kanskje medisin for å komme deg på jobb enda . For å ha det sagt så sa Arild han gledet seg til ny leilighet så han slapp unna deg . Han brukte deg kun til hotel. Ikle mye kjærlighet fra hans side nei . Hehe har hele samtalen på opptak jeg

  ReplyDelete
 27. Beklager skrivefeil men å skrive på mobil er håpløst da min tommel har plaster på men antar Toril tusenkuk at du skjønner poenget

  ReplyDelete
  Replies
  1. Skal i dag få sendt litt noen til flere berørte i saken. Vet ved en anledning at han hadde glemt og klippe dine negler så vedkommende bar helt oppkloret i underlivet etter hans fingring . Få kan du Toril beskytte han mere 😗

   Delete
  2. Nå har jeg endelig fått siden opp på pc min. jeg ser du prater dritt om meg og camilla. camilla ble ikke kasta ut av sin leilighet så ikke snakk om ting du ikke har peiling på. hun ble flytta av andre grunner b.l.a terrorisering . Nå skal jeg få sendt linken til flere berørete av din elskede Arild Ingolfsen for som jeg ser her så er det mange b.l.a meg som skriver her pga jeg ser du slenger dritt som ikke er sant . snakker om at du jobber ja betyr det at du er rusfri ? som Arild sa så måtte du ha din dose og du trengte ikke fint lite for å komme deg på jobb. forelskelse var det ikke fra arild sin side han sa hann ville stikke så fort han fikk eget sted men han flytter fra damer til damer.
   En timng at han e en pervers sexforbryter men han samler på folk som er i psykiatrien så de kan ta straffa for han i diverse andre ting. Denne mannen er ond men nå som jeg har siden på nett skal jeg sende til flere som jeg jeg kjenner er blitt berørrt av han, han sier han er gids gave til kvinnen. rart han må dope dem ned.
   hva angår at du har måttet skiftet nr flere ganger som du sier er løgn. jeg har kun tatt kontakt med deg når du har dratt ting for langt. voksen dame terrorisere en ung jente . du er like mye skam som Arild og jeg gleder meg som jeg ser lengre opp at det er noe i det mc opplegget ditt for hvem er det som kan støtte slik dritt som dette... Nå toril vil jeg ikke høre du prater mere dritt om meg og min datter foir da skal jeg jammen komme med mere av det jeg vet om din elskede Atild . men nå er det vel påå tide at andre også får komme til her med sine opplevelser av dette svinet. hvor mange motorsykkler har han ikke stjålet og gjemt i min hage hvor mange elsykkler . pass kjeften din no toril for nå begynner jeg og få nok hvis ikke må du sette ppå kaffevannet snart. om jeg bor på landet er veien til byen kort!
   Ang østmarka så skjemes jeg ikke tilbakelagt stadie der jeg ble feilmedisinert og også kokt av din elskede arild så der er han også skyldig.
   makan te oppførsel. kanskje sjefen din skulle tatt rustest av deg på jobb? kanskje gått bra nå som arild har funnet seg ny dame.

   Delete
  3. This comment has been removed by the author.

   Delete
 28. Anonymous7/12/2020

  D å faktisk gidd å hør å tru på d Toril si e på tryne! Derre monstersvine må takas å få ijæn me samme mynt m.m ���� at nånn i d heletatt hæle å ha nå me han fyren der å gjør e bare ufyseli t d grader. Karma is a bitch! Å håpe den skyt dæ i ræva å tvers ijænnom!!! Å samfunnsstraff e enda meir sykt å kom unna me å svina t slut som hjelpe han sku ha kansje sett litt mellom fingrene sin sjøl å lagt litt meir i ka han egentli gjør om daganj! Sånn som arild "jobbe" om dagen å gjør som han gjør e bare heilt utrolig å i d heletatt kom på d e bare sykt! Men la han få alt han har i sin vei i vente og my meir ��
  Fra et stort smil nattiz ��

  ReplyDelete
 29. Hør her Torild ikke bruk mitt navn på Miablogg d sir rjeg bar engang!!!! Bruk ditt eget navn eller ka faen Anna men aldri litt i en slik sammenhengen din syke pervese dame. Men husk æ sa fra endre d No. Æ orke ikke si 2 gang

  ReplyDelete
 30. The club will tace care of him, maby they tace him out.

  Bikercode is against all this 😈 devilness.

  L&R

  ReplyDelete
 31. Å ang renate og fitta hennes d va No nok t at i golfen sku borti uten lov. Å hva med ALLE DE ANDRE DA??? SLUTT OG DTÅ OPP FOR EN MANN SOM REPRESENTERER ALT GALT MOT KVINNER. Å OM HUN ER DITT OG DATT FORTJEN EHU OG BLI VOLDTATT 😠?!? INGEN, INgen fortjene d uans livstil farge syn. Religion. Bruk av dop what ever.... Å d e ikke bare HU SÅ SLUTT OG HENG G DEG OPP I Å TRASHE HU SOM ER OFFERET FOR D ER KVALMT SOM OG SI DA ER D GREIT SIDNE HUN ER SÅN N OG SÅNN SÅ D DA FRITTVULT T VOLDTEKT??? GET UR MIND STRAIGHT TORIL MILL POLLE

  ReplyDelete
  Replies
  1. At et er mulig å publisere det som vises på "mc og gjengkriminalitet" om Arild Ingolfsen er mer enn perverst,og i tillegg blir han hengt ut som et udyr uten hverken bevis ,tro vitner eller dom! DET ER I MOT ALT HVA DEMOKRATI STÅR FOR.Juridisk sett gjør dere som er ansvarlige for -og de som har skrevet på denne bloggen dere selv en bjørnetjeneste med å komme med disse påstandene uten dekning. Altså ikke basert på annet håndfast enn noe rykte og utsagn fra personer dere ikke kjenner til eller det lavpannemiljøet
   de tilhører...-Tenk nå,-Dere ber om at mc-gruppene ikke blir dratt utpå her,det forstår jeg godt og støtter.Så hvorfor skal andre det da ??Man vet at oppmerksomhet på kriminalitet av type sedelighet generelt skaper reaksjoner hos de fleste.Det betyr ikke at alle kunne få seg til å skrive om det eller like å bli assosiert med sådant for den del nettopp pga alvoret i slike saker.Nå er det slik at jeg har den generelle oppfatningen av at de som virkelig er ofre for slik bestialsk oppførsel som beskrives her,ikke bruker å hive seg på blogging om det, eller i det hele tatt bli assosiert med lignende. Hvem vil-med litt selvrespekt-sette seg i en slik offerposisjon??Når voksne mennesker kommer med slikt,er det som regel med mål og / eller mening.Her brukes det et språk som er like fattigslig som innholdet på deres blogg i dette tilfellet og i tillegg uten noe som helst referanse!Dere kan bli anmeldt for sverting og baksnakking av en uskyldig person som ,hva skal jeg si,mc-gruppene vil ha seg det frabedt,det er normalt!Disse kvinnene nevner seg selv så lett at det virker som det er det famøse kvarteret med spotligt og publisitet det handler om...

   Delete
  2. Anonymous7/18/2020

   Jeg har kjent Arild Ingolfsen i mange år og han er over hodet IKKE som dere beskriver her!Har vært med bam både i rus og uten ,sett ham le og fleipe i selskap med flere og også på tomannshånd-om dere skjønner-og som enslig kvinne med antennene på stilk, har jeg ALDRI sett så mye som en antydning til han skulle ville gjøre noen noe vondt eller vært voldelig med noen,gjøre noen fortreffelig.Han er en jovial type som tar vare på sine venner og er ekte hyggelig med alle han møter. Kan også legge til at telefonen der ikke er stille lenge av gangen uten at det ringer en venninne,være seg exer eller ei, for råd, hjelp til praktisk eller bare småprat.Eller en fest!Han er er en blid og likanes kar som aldri sier nei til en venn eller egentlig hvem det skal være! Ergo ,Kjetil André Dahl og Renate,at dere er i stand til å henge ham ut på denne måten.....Det er så avskyelig at jeg spyr nesten av dere.Dette er et overgrep .-Og av dimensjoner og flere med meg er rystet og dypt sjokkert.Regner med at mye blir anderledes snart og at alle som ser dette innlegget og kjenner Arild,vil ta ordet fatt! Forresten,jeg vet dere er anmeldt som seg seg hør og bør.Faktisk to ganger.At dere som ikke engang kjenner,Arild,kan ty qog mane til denne farsen..,er så vannvittig at har ikke opplevd maken! At dere kan prestere å slakte en manns navn,ry,ja,liv nå,er sånt som oftest bare veldig syke,sinnsyke mennersker med ondskap som føde finner på.Tror og unner dere det som kommer i kjølvannet av dette ,her til lands har vi rettshjelp som faktisk funker og det vil den også her. Så beste tipset jeg som medmenneske kan gi,er at dere pakker løgnskapen og ondskapen deres langt bort!
   Ps-Å prøve trekke inn MC inn i alt det skitptatet her....! ÅDet er visst ikke å synke lavt for dere,men slutt en gang for alle å skrøne,lyve og sist ,men ikke minst ødelegge personer dere ikke kjenner og for ingenting. .Pluss det er å lure dem siden det ikke finnes et ord av sannhet idet dere legger ut om Arild Ingolfsen.Det er feil mann dere trakasserer denne gangen
   Konsekvenser blir det av slikt oppspinn ,så håper dere stikker fingeren i jorda og tar det til etterretning.

   Delete
  3. Æ bed hu Toril om å stikk fingern i jorda. Så da får æ gå ut i fra at d dæ igjen da eller kansje ny dama? ARILD INGOLFEN ER 100% SKYLDIG ANG RENATHE!!! Men vist du ikke er Toril eller nye dama til Arild. Eller så Må du være ein slik person selv! Å dop ned folk får å for stjele sæ fitte! Å siden du nevner mitt syns jeg du kan presentere ditt eget navn til meg. Men igjen æ heite ikke kjetil men Ketil Andre Dahl så kæm e du som har kjent han så leng? Lenge leve feigheten derres anonyme forsvarere til ARILD INGOLFEN MULIGENS DEN STØRSTE SERIE VOLDTEKTSMANNEN I TRONDHEIM! piss Å fly å gjerne gi mæ beskjed om du å vil ha adressa mi! Så kan vi snakke face to face! Men d rekne æ ikke med at du tør ein gang! Så klapp igjen ka Arild ingolfsen har gjort eller ikke før du tør å si navnet ditt!

   Delete
  4. ser lengre opp at en person sier alle som har skrevet in er noen makkavrak , det vil jeg ikke si er riktig da min datter ikke bruker amfetamin og ikke jeg heller fordi min rullestol går ikke hurtigere av amfetamin.
   Så får vi håpe at politiet gjør jobben sin så denne saken blir lagt død.
   For Arild har familie og en datter som også sikkert har lest dette.

   Delete

Post a Comment