Rock Machine MC Norway er et afsluttet kapitel

Den 17. August i år kunne man i flere norske medier læse, at Norsk Politi frygtede hævnaktioner. De norske medier skrev, at konflikten skulle være baseret på, at et ledende No Surrender MC medlem søndag d. 5. August var blevet udsat for grov vold i byen Jessheim, og der til dette overfald skulle havde befundet sig flere vidner. Ifølge avisen ABC-Nyheter´s kilder så Norsk Politi hændelsen, som et opgør mellem de to MC-Klubber No Surrender MC og Rock Machine MC.

Læs: https://gjengkriminalitet.blogspot.com/2018/08/politiet-frygter-hvnaktioner-konflikten.html

Så er det jo herligt, at vi i dag og nu her på MC & Gjengkriminalitet ikke kun kan berolige Norsk Politi, men hele Norge´s befolkning med, at der IKKE er nogen konflikt eller nogen former for udsigt til nogen hævnaktioner af nogen art, for Rock Machine MC Norge blev i søndags definitivt lukket ned, og det foregik helt stille og roligt - og uden nogen former for dramatik.

Medlemmer fra No Surrender MC Norway og Rock Machine MC Sweden efter mødet i søndags i Jessheim i Norge.Det var Rock Machine MC, som selv tog denne beslutning. Medlemmer fra Rock Machine MC Sweden havde taget turen fra Sverige til Jessheim, for her at få bragt orden på tingene med deres egne, og bagefter blev der så holdt et møde med No Surrender MC.

Et møde, hvor alt var lutter idyl, og billedet af de to klubber samlet i Jessheim taler for sig selv, det er nærmest, som et godt gammelt familie-foto. Intet ondt blod mellem de to store klubber, men tværtimod. Et nyt friendship er etableret, og et friendship, som også vil bære frugt mellem de to klubber andre steder i den store MC-verden.

"Det er jo bare herligt, at se klubberne selv finder ud af tingene, og sender et tydeligt signal om de selv bare ønsker, at alt skal fungere og der skal være fred og ro - Michael Green, Talsmand - TBM Scandinavia"  

Efter mødet og familiefotóet stod den på kaffe og kage, men om det var Rock Machine MC eller No Surrender MC, som betalte regningen på cafeen - det melder historien så ikke noget om, men det er så også af mindre betydning, for vigtigst af alt er, at der mellem de to klubber intet ondt blod er, men kun godt og solidt FRIENDSHIP.


Norway - MC & Gjengkriminalitet/KP-JH.Comments

Post a Comment