FAKE AS HELL


For mindre end to uger siden skrev vi her på MC & Gjengkriminalitet om, at Rock Machine MC Norge var lukket ned, og at det var foregået i helt ro og stilhed.

Det var Rock Machine MC Sweden, som tog turen til Jessheim i Norge, for her at tale med deres norske afdeling - nu tidligere brødre, og her efter aftale med de tidligere norske brødre blev man enige om, at Rock Machine MC Norway nu var et afsluttet kapitel.


Sådan er det stadig, MEN? Den, eller rettere og sagt, så er de sidste idioter ikke født i Norge endnu, for da man afholdte mødet søndag d. 23 september og i fællesskab blev enige om lukningen, der "glemte" man så lige i det tidligere Rock Machine MC Norway, at aflevere 7 veste med FULL Patches.

Nu viser det sig så, at dette på ingen måde var en forglemmelse, men derimod en bevidst fejl fra NORSK side, og vi har her til aften på MC & Gjengkriminalitet været i kontakt med Rock Machine MC Sweden, for her lige, at få en snak om den situation, for sandheden er, at der lige nu render syv tidligere Rock Machine MC medlemmer rundt i de veste med Full Patches i Jessheim og omegn, som skulle være afleveret - for ROCK MACHINE MC Norway er HISTORY.
Fra kilder i Jessheim i Norge, der har vi her til aften fået dokumenteret bekræftelse på, at de syv tidligere medlemmer af Rock Machine MC Norway i weekenden er blevet spottet rendende rundt i de tidligere veste med FULL PATCHES, som efter aftale skulle havde været eftersendt til Rock Machine MC Sweden.

Der er stor forskel på mod og dumhed, og enten er de tidligere Rock Machine MC Norway medlemmer NORGE´S modigste 7 personer, eller også er de ubetinget NORGE´S dummeste såkaldte "BIKERE", for man kan komme galt afsted i sådan en vest, når man udgiver sig for noget, som man slet ikke er, og ej heller eksisterer i Norge.

Vi ved alle, at man på nettet kan købe falske PATCHES til enhver MC-Klub, men det er kun idioter, som køber sådan et PATCH, og så er helt ligemeget om der står Rock Machine MC, Bandidos MC eller Hells Angels MC på sådan et PATCH - MAN ER EN TURBO IDIOT

Ingen MC-klubber i hele verden vil acceptere, at nogen tosse eller tosser render rundt og udgiver sig for, at være en del af deres organisation. Det kan få kedelige konsekvenser, og endda rigtige kedelige af slagsen.

Så vi skal da derfor her på MC & Gjengkriminalitet opfordrer de syv tosser fra NORGE om straks, at få samlet de syv veste sammen, og smidt dem i en stor kuvert, og få sendt dem til Rock Machine MC, Sweden, for Rock Machine MC Sweden har bedt os om, at fremføre følgende info til alt og alle i det NORSKE MC-MILJØ, og det gælder alle NORSKE MC-KLUBBER.

"ROCK MACHINE MC er officielt lukket i Norge d. 23.09.2018, og vi skal hermed bekendtgøre, at de syv personer intet har med Rock Machine MC at gøre.

De er FALSKE ROCK MACHINE MC, og vi giver ALLE ret til at af-patche dem for deres veste, når og hvis man skulle møde dem iført vores effekter tilhørende ROCK MACHINE MC.

Vestene og FULL PATCHES kan efter aftale sendes til ROCK MACHINE MC SWEDEN.

Love & Respect

ROCK MACHINE MC SWEDEN


Norway - MC & Gjengkriminalitet.

Comments

 1. Dette som blir skrevet her bullshit! Hva er dette for noe? Tv2 serien «bloggerne»? Rmmc er ferdig i Norge etter egen beslutning, ingen har gått rundt i vester etter at denne avgjørelsen ble tatt. « fra flere kilder på Jessheim har man fått bekreftet at man har sett de 7 i vester» Dette er blank løgn!! bulllshit! Keep to facts! Alle disse vestene er samlet inn for lengst. Hvis dere vil skrive no på bloggen, så hold dere til fakta. Ikke eventyr. Trenger ikke noen rock machine vest for å ha et broderskap!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous10/04/2018

   Hva er vitsen med å bråke om Charteret er nedlagt?Dere hadde en president som ikke hadde greie på hvordan en mc klubb skulle styres ,trusler mot medlemmer på rundt 20 år som ikke viste hva di bega seg utpå! GA MEG BOT PÅ 20.000,-????Stjal penger fra andre medlemmer?????Hva slags president er det? Han satte hele Rock Machine i dårlig lys!!!!Så tenk litt på di som han har ødelagt for oppi alt dette og ikke bare dere selv!!!!Og hvilken klubb jeg tilhører er dere likegyldig!!!!Lever tilbake alle patch,så er saken ute av verden!Er det ett problem????

   Delete
 2. Anonymous10/08/2018

  For vel en ukes tid siden ble jeg kontaktet av en kompis av meg som hadde fått en av sine Spritbiler ranet av folk i Rock Machine Norway Patcher. Så hvem er disse vester levert inn til?
  Eller er det bare noe dere bruker for å kaste dritt over RM siden slikt begås i full patch?
  Til de denne sak anngår har jeg følgende å si. Denne sak er langt i fra ferdig, jeg har selv aksjer i denne transporten, å jeg er så absolutt godt inne i 1% miljøet, å vi vil finne dere å ta dere faen på et dette vil få sine konsekvenser.
  RM Sverige er også informert om denne hendelsen-
  Lykke til assholes. You gona need it

  ReplyDelete
 3. Anonymous10/09/2018

  Det er meget merkelig at disse patcher skal være levert tilbake. Værtfall når det så senest som søndag var mennesker som tok kontakt med enkelte grupperinger i Oslo og ville prøve å lage noen dealer med de. Og brukte Rmmc aktivt opp mot dette. Det er bare synd og skam at dette kan foregå!

  ReplyDelete

Post a Comment