Politiet i Trondheim går nu ind i sagen om Sexuhyret Arild Ingolfsen fra Trondheim



I dag en glædens dag for de piger og kvinder, som er blevet udsat for Drug Rape af Sexuhyret fra Trondheim.

Vi har her for en time siden på MC & Gjengkriminalitet modtaget besked om, at Politiet i Trondheim og Steinkjer har meddelt et af de mange ofre, at man nu går ind i sagen, og den vil få høj prioritering, og at tre ofre nu allerede har anmeldt Arild Ingolfsen for voldtægt.

Anmeldelserne mod Arild Ingolfsen er ikke bare lagt ind i den lokale log, men er nu registreret i den nationale norske log hos politiet.

Politiet anmoder og opfordrer nu alle ofre for Arild Ingolfsen´s Drug Rape, at kontakte politiet og anmelde deres forhold, og vil gerne i forbindelse med dem alle.

Så igen kan vi så kun sige - meld dig selv NU Arild Ingolfsen, for it´s game over for YOU.


Norge - MC & Gjengkriminalitet/JH-CB.

Comments

 1. Anonymous7/15/2020

  Dette er fantastiske nyheter���� Kann alldrig få takket dere nokk��
  Love and Respekt for alltid��❤
  Mvh Renathe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hva er det som skal være så fantastisk?? At du nok en gang får løyet deg til oppmerksomhet?På en slik måte??Tenk å konstruere det her om en fyr som ikke er annet enn gentlemann og god person!Fy,skamme deg ,skal du!Håper du/dere får fengsel som fortjent.

   Delete
  2. At du driver enda og skriver enda er værre!
   Du kommer til å få sje va som skjer m Arild når politiet tar saken! Så klapp igjen din kjæft å dra t helvete !

   Delete
 2. Anonymous7/15/2020

  Det var gode nyheter �� Endelig Renathe ���������� H.

  ReplyDelete
 3. Anonymous7/16/2020

  Nå skal han bli tatt! Endelig ska rettferdigheten fram!! Serie voldtektsmann i Trondheim!!! Håpe dæm tar alle hans samarbeidspartnere!!! D e ikke bare han som gjør det der!!!!

  ReplyDelete
 4. Anonymous7/16/2020

  Ser nå hvem som faktisk samarbeider med politiet her da ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. du kan gi faen mene du ein voldtekts mann ska gå fri? Det sier mye om deg! Så d e sagt

   Delete
 5. Helt Bananas7/16/2020

  Med alle de kommentarer på historierne om det svin ville det være helt sort hvis politiet ikke får fat på det svin før andre gør. Hvordan kan et svin som ham går frit omkring. Havde det været min datter han havde rørt var han blevet gravet ned i en skov.. Usle svin.

  ReplyDelete
 6. KILLER7/16/2020

  Kanon bra��,, personlig holder jeg en finger på nakkeskudd’ for������

  ReplyDelete
 7. Anonymous7/16/2020

  Arild har vært hjemme hos min datter.dattra mi sa at han hadde skifta på senga hennes.men hun vil ikke si noe om hvorfor. Og blir helt rar når jeg prøver å spørre henne mer om dette....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous7/16/2020

   Du kann anmelde på hennes vegne som mor hvis hunn ikke klarer selv,eller vøre med henne som støtte. Ikke la det svinet slippe unna med det hann har gjort mot din datter å mange mange flere. Annmoder om å anmelde så fort som mulig. Sammen er vi sterke!
   Ikke gi opp..rettferdighet må seire!
   Mvh Renathe

   Delete
  2. Anonymous7/16/2020

   Du kann anmelde på vegne av din datter eller du kann være med som støtte. Ikke la dette svinet slippe unna med det hann jar drevet med i mange mange år! Jeg anbefaler å anmelde ham så fort som mulig! sammen er vi mange å sterke!
   Ikke gi opp..kjemp tilbake å la rettferdigheten til alle offer seiere å få hann bak lås og slå. Stå på.
   Mvh Renathe

   Delete
 8. Anonymous7/16/2020

  Som sagt så kjenner jeg mr K og fru R.. og ingen av de drar inn noen med vest inn i bildet. Bortsett fra toril og mr ANONYM. SÅ FAAN MÆ JÆKK DOKK NED. Men æ vil absolutt anbefale sterk at de offrene av Faanskapet ARILD melder seg. Så noe for en gang blir gjort med sånne svin av folk.
  Mvh Robert.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous8/05/2020

   Hei Robert! Enn å vøre så dum å henge seg på noe slikt mot en uskyldig mann! For ikke om hun som aldri har gjort ei flue fortred. Og jobber 8 timer hver dag. Hvor mange her, gjør d? De vil da bli informert nok av politiet til at denne bloggen blir borte snart. Arild har melder seg flere ganger i uka og både Ketil og Renathe har vært i avhør pga bloggen. Ikke den andre veien....

   Delete
 9. Æ har aldri truet med mc folk! Æ E ikke med i noen klubb! Men A og T har truet så d holder med mange mc klubber! Æ har kun sagt at hu gi faen i true m klubb å sverte offerenan t Arild!
  Dette er for å støtte til hans offere så de tør å melde han!
  Å det håpe æ alle gjør!!! Han ska inn i fengsel fort som mulig men da må alle meld han!
  Dæm har back opp fra alle på denne siden!!!

  ReplyDelete
 10. Anonymous7/17/2020

  Milde moses. Noen bør tenke over at det kan være straffbart å henge ut folk på denne måten. I tillegg kan man bli dømt for ærekrenkelser etter skl § 3-6a.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toril svebakk igjen her da sikkert!

   Delete
  2. Anonymous7/20/2020

   Nå skal du høre ,unge mann..Det er ikke bare T som forsøker belyse skyldspørsmålet her.Annet enn det bryr meg ikke,men det bryr meg voldsomt at man kan prestere å tråkke en manns navn og ry ned i dritten, legge i vei med trusler om alskens elendighet og tilmed direkte true ham med død og fordervelse!!ER DU OG DERE KLAR OVER HVA DERE DRIVER MED??Hva med uskyldig til det motsatte er bevist?Og tvil skal komme en til gode hvor der mangler bevis ,vitner og ikke minst dom ?

   Delete
 11. Lars Q7/17/2020

  Er det muligt at æreskrænke en voldtægtsforbryder eller pædofil?????? De har ingen rettigheder sådanne nogle svin, for tænkte de på deres ofres rettigheder... Fuck voldtægtsforbrydere og pædofile svin

  ReplyDelete
 12. Anonymous7/17/2020

  Merk deg at jeg skriver "kan være". Er han dømt for dette? Eller det påstander?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lars Q7/17/2020

   Render masser af voldtægtsforbrydere og pædofile rundt, som endnu ikke hverken er sigtet eller dømt, fordi man ikke har fanget svinene, så hvor vil du hen med dit pis????

   Delete
 13. Line Hansen7/17/2020

  Sjovt, at når voldtægtsforbrydere og pædofile bliver anholdt, fængslet og dømt, så er de altid beskyttet af navnebeskyttelse, men hvad med deres stakkels ofre? Hvem og hvad beskyttede dem mod voldtægtsforbryderen eller den pædofile? Nu har jeg læst de forskellige kommentarer til de forskellige historier om denne Arild fra Norge, og ud fra mange af de kommentarer kan man læse, at flere kender til ham og hvad han har lavet. Man kan da også se det har foregået i et miljø med stofmisbrugere. Meget trist, og man da håbe at nogle af de kvinder står frem og ved deres påstande, for deres sandhed kan redde andre piger og kvinder for samme oplevelser.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous7/17/2020

   Helt enig med deg! Tenk på alle som slipper i framtiden å bli ødelagt av denne mannen ..hann har fått ødelagt nokk kvinner å jenter nå!
   Jeg oppfordrer alle til å anmelde Arild snarest mulig...tenk på alle dere redder i framtiden pluss at dere selv vill føle på en viss oppreisning og at rettferdigheten seiere.
   Jeg heier på dere alle til å tørre å få anmeldt det så fort som mulig..sammen er vi sterke��
   mvh Renathe

   Delete
 14. BettyBoob7/17/2020

  Nu arbejder jeg til dagligt på et krisecenter i Danmark. Her møder jeg jo dagligt mange udsatte kvinder. Der er kvinder fra forskellige miljøer, men ingen tvivl om kvinder fra misbrugsmiljøer har været udsat for meget og skræmmende ting. Desværre er troværdigheden blandt stofmisbrugere ikke den største. Jeg kender via mit virke som misbrugskonsulent til flere kvinder, som har været udsat for en voldtægt. Mange af dem forsøger at fortrænge det og vælger ikke at anmelde, fordi de ganske enkelt frygter ikke at blive troet på, alene på grund af deres stofmisbrug. Der er helt sikkert mange kvinder som har været udsat for en voldtægt, men som ikke tør melde det af forskellige årsager. Men sagen her vil jeg da bare håbe på nogle af disse piger og kvinder vil stå frem og anmelde den forbrydelse de har været udsat for, fremfor at tid fordi de skrammer sig. Det burde være gerningsmanden som burde skamme sig og ikke omvendt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous7/17/2020

   Alle uansett hva di sliter med og velger å fortrenge...så er det ikke dere som skall føle på skam! Det er det Arild som skall føle på...
   Jeg oppfordrer å heier på alle til å Anmelde snarest! alle jenter og damer til å Anmelde så fort som mulig��
   Sammen er vi sterke og di som sliter med rus etter traumatiske opplevelser er like mye værdt å troverdig i mine øyne...Rett dere opp i ryggen å våg nå å anmelde,slik at dere føler på en viss oppreisning og at denne mannen blir stoppet å ikke får ødelagt enda flere! Vi kann med dette redde mange offre i fremtiden! Tenk på det��
   mvh Renathe

   Delete
  2. Hva med å begynne å snakke sant di tøs å løgnhals du er. Vi som kjenner arild vet at han aldri kunne finne på å tråkke på eller forgripe seg på en kvinne.Jeg foreslår at du tar en løgndetektortest ,men det tør du ikke for du vet du stryker på den så kviner etter. Slikt oppspinn har ikke hverken jeg eller noen andre av hans venner hørt makan til!

   Delete
  3. Æ å foreslår at du ditt helvetes makka vrængte fitte tar ein sjøl! D e ein grunn t han spring å gjemme sæ tvært æ e i byen for eks.... å hvorfor tør han ikke å snakke med meg? Eller komme hit?
   Klapp igjen kjæften din

   Delete
 15. Til alle offer av Arild ingolfsen eller påståtte offer bør anmelde fyren eller hold kjæft ! No bynne æ å bli pisse lei av at alle skal anmelde men ikke gjør det!
  Jeg er 100% på han har gjort dette mot Renathe men nå bynner jeg skeptisk til resten

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det burde du være skeptisk til. Også til Renate.Prøv å finne den røde tråden i dette,selvom det kan bli tøft.Å henge ut Arild er helt på trynet,Ketil.Våkn opp!

   Delete
 16. Anonymous7/17/2020

  Wow, dette er ikke bra! Selv er han på ferie med sin nye store kjærlighet... En minus og ghb- misbruker. Håper de får en overraskelse når de kommer hjem og leser dette. Her henges jo folk ut med vanvittige løgner og uten tanke på konsekvensene. Enn om Renathe starter med å anmelde ham så kommer d kanskje noen etter...?

  ReplyDelete
 17. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 18. Endemic.Har selv hatt flere uønskede episoder m han. Håper det virkelig skjer noe nå. Hanhar gåt for langt for lenge siden. Mvh Ei som svinet har forgrepet seg på flere ganger. Venter på at rettferdigheta skal seire. Har ringt Politiet flere ganger ang han, uten at de har reagert!! Vet ikke hva han har på Politiet; siden ingen gjør jobben sin!!!! Det er GROVE HANDLIGER JEG HAR VARSLET OM!!! ALLE VET HAN ER PEDOFIL; MEN INGETING BLIR GJORT IFRA LOVENS SIDE!!!OG HVEM HAR KODELÅS PÅ INNSIDEN AV UTGANGSDØRA!!! TA SVINET!!! EN GANG FOR ALLE!!!

  ReplyDelete
 19. This was fast disisjon. Is there anybody who is supporting the pedo man???

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous7/30/2020

   Yes, there is! A lot, they just prefer the police take care of it.

   Delete
  2. If there was a pedofile...Her er det bare voksne som gulper opp dritt om ham!

   Delete

Post a Comment